Kijk nu Why Him? op MovieMAX: Tijdens de vakantie bezoekt Ned, een overbezorgde, maar liefhebbende vader, zijn dochter in Stanford. Daar ontmoet hij zijn grootste nachtmerrie, namelijk de lompe, maar goedhartige miljardair Laird. Ned is ervan overtuigd dat de grofgebekte Laird absoluut geen match is voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit en stress neemt toe wanneer Ned erachter komt dat Laird haar ten huwelijk wil vragen. - Why Him?
×
Why Him?
Tijdens de vakantie bezoekt Ned, een overbezorgde, maar liefhebbende vader, zijn dochter in Stanford. Daar ontmoet hij zijn grootste nachtmerrie, namelijk de lompe, maar goedhartige miljardair Laird. Ned is ervan overtuigd dat de grofgebekte Laird absoluut geen match is voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit en stress neemt toe wanneer Ned erachter komt dat Laird haar ten huwelijk wil vragen.
×
Reviews (1)Why Him?
Geschreven door: Geert
   22-05-2017
Ned zit in de printing business waar de klappen vallen door de digitalisering. Zijn dochter studeert in Michigan en nodigt hen uit voor een bezoek. Daar krijgen ze te horen dat ze samen is met Laird, een self made miljonair in de gaming buisness. Laird is exentriek en Ned is geen fan. Confrontaties all over. Echt grappige film met veel bekende cameo's. Goede cast en leuk verhaal. De nieuwe belevingen zorgen voor grappige en verwarrende situaties. Geen moraliserende lessen gewoon grote fun en de fight tussen vader en schoonzoon met de girl als prijs....
Schrijf zelf een review
loading