Kijk nu Assassin's Creed op MovieMAX: Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers. - Assassin's Creed
×
Assassin's Creed
Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.
×
Reviews (1)Assassin's Creed
Geschreven door: Gilbert
   18-12-2019
Een film die de door anderen in het genre uitgetekende scenario's volgt, actie met Matrix afkooksels, personages van karton, verwarde motieven, gegoochel met de geschiedenis, het gevecht in de koepel, het heen en weer flitsen van het heden naar het verleden, het is allemaal al eerder en beter gedaan. Weinig origineels in het script te bespeuren dus.
Schrijf zelf een review
loading