Vaiana kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
Vaiana
NEDERLANDS ONDERTITELD. Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren... De avontuurlijke en dappere Vaiana heeft één grote missie: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.
×
Reviews (2)Vaiana
Geschreven door: Aernoud
   07-06-2017
Leuke animatie film van Disney. ook met zang en hier en daar lachen. verhaal lijn is wel moeilijk maar in de film snap je het wel.
Geschreven door: Gerard
   05-04-2017
Mooie animaties, leuke karakters, btj weinig humor maar wel flink veel vaart. Niet echt super spannend maar voor erg kleine kinderen wel eng lijkt mij. Wij zijn niet zo`n fan van musicals dus de iets te frequente zangstukjes konden ons niet zo boeien. Lijkt wel op echte info van de Mauories te zijn gebaseerd en dat is een mooi gegeven.
Schrijf zelf een review
loading