Arrival kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
Arrival
Nadat buitenaardse wezens op de aarde landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de wezens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te begrijpen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks. Deze blijken de sleutel tot het ontraadselen van een heel veel groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.
×
Reviews (5)Arrival
Geschreven door: Paul
   21-07-2017
super gave film aanrader
Geschreven door: Hottenhuis
   19-07-2017
Een spannende, intrigerende film! Een "slow-burn" die je met name tegen het einde aan het denken zet. Ik denk daarom niet alleen een aanrader voor science-fiction fans, maar ook geschikt voor mensen die van drama/ thrillers houden. Er komen aliens in voor maar die worden grotendeels gebruikt om "de mens" een spiegel voor te houden.
Geschreven door: Geert
   07-04-2017
Louise is een taaldeskundige die door het leger wordt opgevorderd om contact te leggen met Aliens die naar de aarde zijn gekomen en waarvan men de intentie wil weten. Is een SF film maar met een heel andere insteek. Het verhaal lijkt ook raar in elkaar te zitten, enkel op het einde passen de puzzelstukken in elkaar, al blijft er toch wat verwarring hangen vind ik. Er wordt goed geacteerd en de cast is niet van de minste. Je moet je hoofd erbij houden om het verhaal te volgen, verwacht geen SF actie, het is eerder een intelligente SF film met de nadruk op overleg en diplomatie. Aanrader toch.
Geschreven door: Gerard
   30-03-2017
Super bijzondere science fiction film. Van af het begin af aan verrassend, je weet niet welke kant het op gaat. Tot op het laatste moment goed opletten om de film te kunnen volgen. Een film over tijd en dat tijd eigenlijk alles zegt over hoe je in het leven staat. Acteerwerk echt realistisch. Als je van science fiction houdt of zelfs maar een beetje dan moet je deze film echt kijken.
Geschreven door: Jorick
   23-03-2017
Best movie on this site so far, A true Masterpiece.
Schrijf zelf een review
loading