Fataal (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Milan en Sophie zijn twee jonge mensen in de bloei van hun bestaan. Milan wil een dance-club beginnen; hij heeft intussen...
Fataal

Fataal

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 36 min

Milan en Sophie zijn twee jonge mensen in de bloei van hun bestaan. Milan wil een dance-club beginnen; hij heeft intussen een financier gevonden en een prachtig pand waar dat allemaal gaat gebeuren. Uiteindelijk is het groot feest en gaat de club open. Maar op een avond worden er drie jongens uit de Jacquarts verwijderd. Al snel zinnen de drie op wraak en als op een ochtend Milan naar zijn auto loopt, wachten ze hem op en slaan ze hem volledig in elkaar. Als hij later in het ziekenhuis bijkomt, weet hij dat hij nooit meer zal lopen. Langzaam maar zeker ziet hij hoe niet alleen zijn eigen wereldje ineenstort maar ook dat van de dierbare mensen om hem heen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fataal aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading