Snowden (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Edward Snowden dacht dat zijn droom werkelijkheid werd toen hij aan de slag ging bij de CIA en de NSA. Al snel ontdekt hij...
Snowden

Snowden

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 10 min

Edward Snowden dacht dat zijn droom werkelijkheid werd toen hij aan de slag ging bij de CIA en de NSA. Al snel ontdekt hij echter dat de Amerikaanse inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyber-surveillance. De NSA, gesteund door grote bedrijven, schendt de grondwet door bergen van gegevens te verzamelen en alle vormen van telecommunicatie wereldwijd te volgen. Snowden is geshockeerd door deze systematische inbreuk op ons privéleven en besluit om bewijsmateriaal te verzamelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Snowden aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Snowden vertelt het verhaal van Edward Snowden een CIA agent die het niet meer kan aanzien hoe macht wordt misbruikt tegen het amerikaanse volk door het te bespioneren en het onrechtmatig toeëigenen van data over hun leven, dit alles in naam van het anti-terrorisme pact.Film is gebaseerd op waargebeurde feiten en op het einde komt ook de echte Snowden in de film.Een sterke film,ingetogen gespeeld maar bevat een speciale spanning doordat de hele wereld de uitkomst nu al kent.Goed geacteerd en het verhaal wordt vlot verteld en sleurt je mee in het verhaal achter THE story of the last century.
loading