Soof 2 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit...
Soof 2

Soof 2

Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 34 min

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer en Kasper slaat te snel een veel te jong een slank ding aan de haak. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soof haar huwelijksproblemen is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Soof 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Gerard
Leuke en lekkere Nederlandse zondagmiddagfilm. Niet echt spectaculaire film maar prima als je even op de bank een filmpje wil kijken. Goede Nederlandse cast, herkenbaar onderwerp, fijne muziek. Een happy end of toch niet?
loading