Kijk nu Soof 2 op MovieMAX: Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer en Kasper slaat te snel een veel te jong een slank ding aan de haak. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soof haar huwelijksproblemen is? - Soof 2
×
Soof 2
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer en Kasper slaat te snel een veel te jong een slank ding aan de haak. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soof haar huwelijksproblemen is?
×
Reviews (1)Soof 2
Geschreven door: Gerard
   30-03-2017
Leuke en lekkere Nederlandse zondagmiddagfilm. Niet echt spectaculaire film maar prima als je even op de bank een filmpje wil kijken. Goede Nederlandse cast, herkenbaar onderwerp, fijne muziek. Een happy end of toch niet?
Schrijf zelf een review
loading