Office Party (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Clay dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol, die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier...
Office Party

Office Party

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 41 min

Clay dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol, die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt, inclusief rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en veel te veel alcohol. Ho Ho Holy Shit!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Office Party aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Zenotec is een IT bedrijf in niet zo een goede papieren. Clay leidt de branch maar is niet echt met de business bezig eerder met feestvieren. Tot zijn zus binnenvalt en zegt dat ze de branch sluit tenzij hij een dikke klant binnenhaalt. Clay besluit het het kerstfeest te gebruiken om de klant te overtuigen en dan gaat het mis....of net niet? Geweldige cast die weet om de sfeer er in te brengen. Een goede komedie waarin alles aanbod komt en vooral the good old office party's. Ik heb echt goed gelachen zowel met wat ik zag als met de one-liners. Aanrader.
loading