Inferno (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon, wordt wakker in een Italiaans ziekenhuis met...
Inferno

Inferno

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 57 min

De beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon, wordt wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inferno aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Professor Langdon wordt wakker in een italiaans ziekenhuis zonder te weten hoe hij daar is beland. Als snel volgt er er aanslag op zijn leven en moet hij vluchten samen met een dokter. Langdon blijkt een cilinder in zijn bezit te hebben die te maken heeft met Danté. Zij vergezelt hem op een zoektocht die naar een luguber gedachtengoed leidt. Een waardige 3e film in het rijtje, al vind ik de eerste nog altijd de sterkste. Goede actie, goede acteurs en een waardig plot. Maar de echte spanning zit er nooit in en op zich steeds hetzelfde verhaal in een ander kleedje en andere bedreiging.
loading