Sepp De Wolvenvriend (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit...
Sepp De Wolvenvriend

Sepp De Wolvenvriend

Avontuur Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf. Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel. Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sepp De Wolvenvriend aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Shirley
Wiplala verlaat zijn eigen wereld en komt in de mensenwereld terecht en leert goed te "tinkelen" Het boek is een klein beetje anders dan de film, maar in hele grote lijnen komt het wel overeen. Er komt een scene in met een duif, die heel erg leuk is. Leuk om te kijken.
loading