Toni Erdmann (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur...
Toni Erdmann

Toni Erdmann

Drama Arthouse
Taal: Duits Jaar: 2016 Duur: 2 u 36 min

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines' perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen : de grappige Toni Erdmann.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Toni Erdmann aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Gemengde gevoelens bij deze film. Aan het acteertalent ligt het niet. Geen moment twijfel je aan de personages. Wel zijn sommige scenes echt van een tenenkrommende onwaarschijnlijkheid. Dat kan, als je daar van houdt genieten zijn maar ook ergernis opleveren. Dus aan de ene kant een geniale film met humor waar niet iedereen om zal kunnen lachen en aan de andere kant verbazing en ongeloof mnbt tot de gebeurtenissen.
loading