Kijk nu Ouija: Origin of Evil op MovieMAX: Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel. In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met sťances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven. - Ouija: Origin of Evil
×
Ouija: Origin of Evil
Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel. In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met sťances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.
×
Reviews (1)Ouija: Origin of Evil
Geschreven door: Coen en Nelly
   08-06-2017
Heerlijk goede film rond een ouija bord. Dit soort films blijft altijd trekken, maar vaak is de uitkomst wat teleurstellend. Deze prent echter niet! Goed acteerwerk, spannende momenten en een goed en geloofwaardig verhaal completeren deze film. Zeer zeker een aanrader vanaf onze kant. De waardering voor deze film is met een 8,5 terecht. Aanrader!!
Schrijf zelf een review
loading