Ouija: Origin of Evil (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het...
Ouija: Origin of Evil

Ouija: Origin of Evil

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 35 min

Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel. In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ouija: Origin of Evil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Heerlijk goede film rond een ouija bord. Dit soort films blijft altijd trekken, maar vaak is de uitkomst wat teleurstellend. Deze prent echter niet! Goed acteerwerk, spannende momenten en een goed en geloofwaardig verhaal completeren deze film. Zeer zeker een aanrader vanaf onze kant. De waardering voor deze film is met een 8,5 terecht. Aanrader!!
loading