Crimi Clowns 2.0 Uitschot (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Tersago's zijn een onconventioneel familiebedrijf: overdag clowns, 's nachts criminelen....
Crimi Clowns 2.0 Uitschot

Crimi Clowns 2.0 Uitschot

Misdaad Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

De Tersago's zijn een onconventioneel familiebedrijf: overdag clowns, 's nachts criminelen. Naar aanleiding van hun roofmoord in een Brasschaatse villa worden ze gearresteerd, maar bij gebrek aan bewijzen weer vrijgelaten, op zoon Wesley na. Die heeft immers nog wel wat meer op zijn kerfstok. Zus Amber beslist dan Wesley 's waanzinnige reality-film zelf verder af te maken. Vader Ronny wil de misdaad vaarwel zeggen en het kleine miljoen euro dat ze buitmaakten, witwassen met de productie van een musical. Dan worden Ronny en zijn compagnon Lou benaderd door twee politie-inspecteurs die hen wel degelijk van roofmoord verdenken. Het gestolen miljoen zou toebehoren aan een machtige Russische drugsbaron. De Tersago's beseffen nu dat hun leven aan een zijden draadje hangt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crimi Clowns 2.0 Uitschot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading