Mal De Pierres (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gabrielle komt uit een klein dorpje ten zuiden van Frankrijk, in een tijd waarin haar droom om ware liefde te...
Mal De Pierres

Mal De Pierres

Drama Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 56 min

Gabrielle komt uit een klein dorpje ten zuiden van Frankrijk, in een tijd waarin haar droom om ware liefde te vinden als schandalig en zelfs belachelijk gezien wordt. Tegen haar wil wordt ze uitgehuwelijkt door haar ouders aan José, een eerlijke en liefdevolle Spaanse boer. Gabrielle 's ouders denken dat hij wel een gerespecteerde vrouw kan maken van hun dochter. Terwijl ze vertrekt naar de Alpen om haar nierstenen te laten behandelen, brengt André, een jonge gewonde veteraan van de Indochinese oorlog, haar vlam voor ware liefde en passie weer tot leven. Met haar nieuwe liefde verlangt Gabrielle ernaar weg te rennen en haarzelf te bevrijden van het huwelijk dat haar gevangen houdt. Deze keer is ze vastberaden haar droom waar te maken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mal De Pierres aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Gerard
Het is een mooie film waarin het Franse landschap en de tijdsgeest prachtig is weergegeven. Over liefde, keuzes die je zelf maakt of voor je gemaakt worden en het gras was elders soms groener lijkt. Het verhaal is bijzonder. Een verhaal over liefde en passie, over het afwijken van de norm en zeker in die tijd. Goed acteerwerk. Soms een beetje traag maar uiteindelijk zeker een boeiende film met een verrassend plot.
loading