Kijk nu February op MovieMAX: De beeldschone Joan maakt een bloederige en vastberaden tocht door een bevroren landschap richting een prestigieuze school voor meisjes. Intussen zijn Rose en Kat gestrand bij deze school, nadat hun ouders op mysterieuze wijze hebben nagelaten hen op te halen voor de wintervakantie. Naarmate Joan dichterbij geraakt, wordt Kat geteisterd door angstaanjagende visioenen, terwijl Rose toekijkt hoe ze bezeten raakt door een kwaadaardige kracht. - February
×
February
De beeldschone Joan maakt een bloederige en vastberaden tocht door een bevroren landschap richting een prestigieuze school voor meisjes. Intussen zijn Rose en Kat gestrand bij deze school, nadat hun ouders op mysterieuze wijze hebben nagelaten hen op te halen voor de wintervakantie. Naarmate Joan dichterbij geraakt, wordt Kat geteisterd door angstaanjagende visioenen, terwijl Rose toekijkt hoe ze bezeten raakt door een kwaadaardige kracht.
×
Reviews (2)February
Geschreven door: Ronald
   24-10-2017
Niet een horrorfilm van 12 in een dozijn. Als je veel actie en bloed verwacht ben je aan het verkeerde adres. Maar het is leuk eens wat anders te zien. Film komt wat traag op gang maar weet toch op een of andere manier tot op het einde te boeien en de spanning er in te houden. Een aanrader voor wie eens wat anders wil zien.
Geschreven door: Coen en Nelly
   08-06-2017
Aparte film. We vonden hem niet slecht, maar even wennen op de een of andere manier. Acteerwerk was dik in orde, evenals het camerawerk. We mistten iets van spanning, wat natuurlijk wel belangrijk is in zo'n film. Maar toch wist deze ons te boeien. Niet voor iedereen wat misschien, maar veel mensen zullen dit een beste film vinden. Wij waarderen deze film met het cijfer zeven.
Schrijf zelf een review
loading