Jenny's Wedding (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jenny Farrell heeft altijd een open homoseksueel leven geleid, behalve met haar traditionele familie. Wanneer ze...
Jenny's Wedding

Jenny's Wedding

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

Jenny Farrell heeft altijd een open homoseksueel leven geleid, behalve met haar traditionele familie. Wanneer ze eindelijk besluit om een gezin te stichten en te trouwen met de vrouw waarvan ze altijd dachten dat het haar kamergenote was verandert de kleine, veilige wereld van de Farrell's voorgoed. Nu staan ze voor een eenvoudige maar moeilijke keuze.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jenny's Wedding aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Op zich een film die niet verveeld maar ook niet echt boeiend als je niet veel met het thema 'uit de kast komen hebt. Ik vond de relatie van het bruidspaar ook erg ongeloofwaardig. Ze gedroegen zich niet echt als stel als ze samen waren tot aan de bruiloft. Rol van ouders en zus vond ik erg sterk. Kortom een film voor een luie zondagmiddag als je verwachtingen niet al te hoog te hoog zijn en je van Amerikaanse films houdt.
loading