Don't Breathe (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een klein groepje jongeren willen het huis gaan beroven van een blinde rijke man. Makkelijk, zou je zeggen. Niets is...
Don't Breathe

Don't Breathe

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 25 min

Een klein groepje jongeren willen het huis gaan beroven van een blinde rijke man. Makkelijk, zou je zeggen. Niets is minder waar, deze blinde meneer blijkt namelijk een seriemoordenaar te zijn. Komen ze levend uit het huis van de man?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Don't Breathe aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Ja hoor, dit is weer zo'n film waarvan we houden. Spannend, goed geacteerd, beetje dom verhaal, maar o zo goed in elkaar gezet. Sommige momenten echt wel op het puntje van de stoel gezeten. Onderhuidse spanning maakt zich van je meester. Wij houden van dit soort genre films, hoewel het niet ieders 'cup of tea' zal zijn... Echt wel een volle 9 vanaf deze kant... Kijk en geniet!
loading