Kilo Two Bravo (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In september 2006 verlaat een groepje jonge Britse soldaten hun post om de Taliban vast te zetten. Wanneer ze door...
Kilo Two Bravo

Kilo Two Bravo

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

In september 2006 verlaat een groepje jonge Britse soldaten hun post om de Taliban vast te zetten. Wanneer ze door een opgedroogde rivierbedding trekken, stapt een van hen op een landmijn. Zijn collega's spoeden zich om hem te hulp te schieten, maar komen er al snel achter dat ze omringd zijn door mijnen. Iedere beweging kan een zware verwonding of zelfs hun dood betekenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kilo Two Bravo aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Spannende en erg realistische film over het waargebeurde verhaal over een groep soldaten die plotselng omringt zijn door landmijnen. Kameraadschap en humor helpt ze er doorheen. Indrukwekkend verhaal omdat het waargebeurd is.
loading