Kijk nu Kilo Two Bravo op MovieMAX: In september 2006 verlaat een groepje jonge Britse soldaten hun post om de Taliban vast te zetten. Wanneer ze door een opgedroogde rivierbedding trekken, stapt een van hen op een landmijn. Zijn collega's spoeden zich om hem te hulp te schieten, maar komen er al snel achter dat ze omringd zijn door mijnen. Iedere beweging kan een zware verwonding of zelfs hun dood betekenen. - Kilo Two Bravo
×
Kilo Two Bravo
In september 2006 verlaat een groepje jonge Britse soldaten hun post om de Taliban vast te zetten. Wanneer ze door een opgedroogde rivierbedding trekken, stapt een van hen op een landmijn. Zijn collega's spoeden zich om hem te hulp te schieten, maar komen er al snel achter dat ze omringd zijn door mijnen. Iedere beweging kan een zware verwonding of zelfs hun dood betekenen.
×
Reviews (1)Kilo Two Bravo
Geschreven door: Hans
   02-02-2017
Spannende en erg realistische film over het waargebeurde verhaal over een groep soldaten die plotselng omringt zijn door landmijnen. Kameraadschap en humor helpt ze er doorheen. Indrukwekkend verhaal omdat het waargebeurd is.
Schrijf zelf een review
loading