The Rezort (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een bijna apocalyptische zombie-uitbraak heeft de mensheid de aarde weer terug in handen. De sporadisch verdwaalde...
The Rezort

The Rezort

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 27 min

Na een bijna apocalyptische zombie-uitbraak heeft de mensheid de aarde weer terug in handen. De sporadisch verdwaalde zombie die in het dagelijkse leven opduikt, wordt onmiddellijk door de overheid netjes opgeruimd. De traumatische ervaringen vervagen en dankzij een nieuw pretpark kunnen mensen de ultieme therapeutische wraakbeleving ervaren: een zombie safari of beter gezegd een "Zafari". De bezoekers storten zich in een ultra-beveiligd avontuur waar de zombies altijd op een veilig afstand gehouden worden. Niets wordt aan het toeval overgelaten, niets is onverwacht, tot nu toe..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Rezort aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading