Hell or High Water (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner en Toby hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een doordachte...
Hell or High Water

Hell or High Water

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 38 min

Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner en Toby hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een doordachte reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus zich in de zaak vastbijt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hell or High Water aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
Absolute Aanrader. Film valt wat mij betreft onder de categorie Heist. Maar heeft een prettige serieuze ondertoon. Een sterk verhaal, goed geacteerd en in combinatie met een heerlijk traag tempo. De karakters zijn goed uitgewerkt en er valt ook genoeg te lachen in de film wat mij betreft. Als je zin hebt in een lekkere feel good Heist film met genoeg schieten en een echt verhaal erbij kan je deze niet aan je voorbij laten gaan.
loading