Kijk nu Bridget Jones's Baby op MovieMAX: Na Bridgets break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan... Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack. Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is. - Bridget Jones's Baby
×
Bridget Jones's Baby
Na Bridgets break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan... Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack. Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is.
×
Reviews (1)Bridget Jones's Baby
Geschreven door: Geert
   01-03-2017
Bridget is ondertussen nog steeds vrijgezel en hoopt toch nog de ware te vinden. Wanneer ze op een festival Jack ontmoet beleven ze een 1 night stand. Iets later komt Mark weer in het beeld en ook met hem is het bingo.Dan blijkt Bridget zwanger te zijn, maar wie is de vader, Jack of Mark...dat is de film vraag.Ik was fan van de 2 vorige films,deze vind ik minder grappig,minder origineel en vooral het is niet DE Bridget van vroeger,zelfde actrice en toch anders gespeeld,ik mis iets.De scene van het aankomen in het ziekenhuis en verder is wel top,dat was typisch Bridget Jones material. Niet top.
Schrijf zelf een review
loading