The Accountant kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
The Accountant
Christian is een wiskundig genie met meer liefde voor cijfers dan voor mensen. Naast zijn werk bij een accountantskantoor, werkt hij als freelance accountant voor de meest gevaarlijke criminele organisaties ter wereld. Christian neemt een legitieme klant aan: een hypermodern robotbedrijf waar een boekhouder een discrepantie heeft ontdekt van miljoenen dollars. Maar wanneer Christian de boekhouding corrigeert en dichter bij de waarheid komt, neemt het aantal doden snel toe.
×
Reviews (4)The Accountant
Geschreven door: Kitty
   03-07-2017
De film gaat over een man die door zijn autisme een genie is in cijfers. Hij wordt dan ook ingehuurd als accountant bij een bedrijf om de boekhouding te controleren hierdoor begint een bal te rollen die niet meer te stoppen is. Het is een zeer spannende film met onverwachte wendingen daarom is hij ook niet saai om te kijken. Goede cast, zeker een aanrader. Beeldkwaliteit was goed.
Geschreven door: Michaela
   18-03-2017
Excellent movie, with great storyline about autism and how this can effect a child and its future, depending on how parents deal with it in the early years. Ben Affleck is acting his best, showing one of his hardest and yet softest sides. The roles absolutely fits him. One to watch!
Geschreven door: Karen
   19-02-2017
Bijzondere film over een man (Ben Affleck) met hoog autisme. Hij is een kei in wiskunde en getraind dankzij zijn vader - een militair - in vele gevechtstechnieken en die op zijn eigen manier onrecht bestrijd. De film kan gekarakteriseerd worden als een moderne Robin Hood. Het geeft geen mainstream beeld van autisme. Beeldkwaliteit is helaas bij tijden slecht.
Geschreven door: Geert
   17-02-2017
Affleck speelt een accountant, een wiskundig genie die wordt ingehuurd door de rijksten der aarde, maar dat zijn niet altijd de eerlijkste. Ook nu wordt hij ingehuurd om een fout in de boekhouding van een bedrijf te onderzoeken, al gauw ontdekt hij teveel om goed te zijn. The accountant heeft echter meer in zijn mars dan enkel cijfertjes. TOPfilm vond ik. Ingetogen en heftig tegelijk, spannend en ontwapenend (de accountant heeft een vorm van autisme). Sterke cast en sterk verhaal met een onverwachte eind twist. 2uur pure intrige, voor mij een echte aanrader!
Schrijf zelf een review
loading