The Infiltrator kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
The Infiltrator
Undercoveragent Robert Mazur weet als patserige witwasser binnen te dringen in de organisatie van drugskoning Pablo Escobar. Samen met zijn bijdehante collega Emir en 'verloofde' Kathy wint hij als zakenman Bob Musella het vertrouwen van Escobar's rechterhand Roberto Alcaino. Het is een venijnige, genadeloze wereld waarin ieder foutje, iedere zin hen het leven kan kosten. Maar als ze het volhouden, kunnen meer dan 80 drugsbazen en corrupte bankiers opgepakt worden en komt één van de grootste witwasbanken ter wereld ten val.
×
Reviews (4)The Infiltrator
Geschreven door: Karen
   11-05-2017
Interessante film omdat het op een waargebeurd verhaal is gebaseerd en inkijkje geeft en de witwaspraktijken in het drugscartel van Escobar. Mooi vind ik dat cartel leden niet zuiver worden neergezet als meedogenloze criminelen - wat ze ook zijn - maar ook hun menselijke kant belicht wordt in hun relatie met de Undercoveragenten.
Geschreven door: Peter
   27-01-2017
Prima film. Echt realistisch en ook de details van de tijd waarin het zich afspeelt authentiek in beeld gebracht. Als kijker ga je mee in de spanning die de undercover agent meemaakt. Zou er meer over willen zeggen, maar dat zou de film 'spoilen'. Kernwoorden: spannend, realistisch, zeer goed geacteerd, goed verhaal, kijken dus.
Geschreven door: Gerard
   23-01-2017
Een briljante en spannende film. Tot op het laatste moment op het puntje van de stoel. Het besef dat het waar gebeurd is maakt de film nog indrukwekkender. De film voelt op geen enkel moment ongeloofwaardig of over geacteerd. Cast is ontzettend goed. Een film over de enorme impact van het grote geld wat er omgaat in de drugswereld. Deze film is zeker een aanrader.
Geschreven door: Hans
   06-01-2017
Zeer spannende film over een paar undercoveragenten die contacten leggen met de bende van Escobar. Een ongelooflijk verhaal waarbij ze uiteindelijk het vertrouwen winnen van zowel de mensen van Escobar als de corrupte banken. Het verhaal geeft je een goed idee hoe dit wereldje in elkaar zit. Erg goed acteerwerk en geen moment saai. EEn aanrader!
Schrijf zelf een review
loading