Absolutely Fabulous: The Movie (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Edina en Patsy beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de...
Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutely Fabulous: The Movie

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 27 min

Edina en Patsy beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een überhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal en worden ze meedogenloos achtervolgd door de paparazzi. Zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken, de Franse Rivièra, en bedenken ze een plan om permanent te 'ontsnappen' en wederom het goede leven, te leven!

Kostuums Humoristisch Satirisch Mode-industrie Flamboyante outfits Modern Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading