Suicide Squad (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen Super...
Suicide Squad

Suicide Squad

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 58 min

Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Suicide Squad aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Geert
Enkele rare snuiters worden verzameld als suicide squad om ongewenste en niet menselijke tegenstanders te stuiten mochten ze de aarde aanvallen. Eén van deze opgeviste helden is een heks uit oude tijden die enkel maar zichzelf wil dienen wanneer zij ontsnapt wordt zij de eerste opdracht van de squad. Ondermaatse film, weliswaar met vrij grote namen maar het verhaal kan geen moment boeien. De effecten zijn gewoontjes en er wordt niet speciaal op hoog niveau geacteerd. Veel geweld zonder enig doel en enkel maar suspens. Ik had er veel meer van verwacht. Tegenvaller op alle vlakken.
Ke
Matige film welke volledig draait op de bekendheid van de acteurs en de goede soundtrack. Matig plot, weinig moeite gestoken in een goed verhaal. Actie is ok, maar weinig verrassend.
loading