Criminal (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. CIA-agent Bill Pope is op een missie in Duitsland om de schimmige hacker, 'The Dutchman', op te sporen. Pope...
Criminal

Criminal

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 49 min

CIA-agent Bill Pope is op een missie in Duitsland om de schimmige hacker, 'The Dutchman', op te sporen. Pope wordt echter in de val gelokt en op mysterieuze wijze vermoord. Na zijn dood krijgt ex-gevangene Jericho Stewart het geheugen van Pope op experimentele wijze in zijn hoofd geīmplanteerd. Wanneer Stewart wakker wordt met de gedachtes van Pope, zet hij alles op alles om 'The Dutchman' tegen te houden. Er treden alleen al snel complicaties op, waardoor de missie persoonlijk dreigt te worden voor Stewart.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Criminal aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Redelijke film maar wel met een erg ver gezocht verhaal. Kevin Costner speelt een gevoelloze crimineel die het geheugen in zijn hoofd krijgt van een Federaal Agent. Het einde is helaas voorspelbaar.
loading