Kijk nu Jason Bourne op MovieMAX: Het is jaren geleden dat Jason Bourne van de radar is verdwenen, maar inmiddels is de meest dodelijke voormalige agent van de CIA uit de schaduw gestapt. In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiŽle crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden. - Jason Bourne
×
Jason Bourne
Het is jaren geleden dat Jason Bourne van de radar is verdwenen, maar inmiddels is de meest dodelijke voormalige agent van de CIA uit de schaduw gestapt. In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiŽle crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden.
×
Reviews (3)Jason Bourne
Geschreven door: Tim
   19-01-2017
De film Jason Bourne gaat natuurlijk over bourne en zijn duister verleden, bij deze film krijg je terug meer inzicht over het verleden als ook het antwoord op de vraag, waarom heeft hij zich aangebied voor dat programma. Maar zoals steeds een prachtfilm met veel actie en geweldige stunts, zeker een aanrader.
Geschreven door: Geert
   11-12-2016
De 4e Bourne film brengt maar weinig bij aan het begrijpen van de hele saga. Elke keer zelfde verhaal eigenlijk, heel de CIA die achter Bourne aanzit zonder dat hij het wil maar steeds moet hij terugvechten om zich te beschermen. Het hoe en waarom blijft het oude geheime programma, maar er komt nooit vooruitgang in het verhaal en men rekt onnodig. Nieuwe spelers nu waarmee Bourne moet rekening houden en nu staat zelfs de deur open voor een terugkeer bij de CIA, een nieuw vervolg lijkt me logisch. Buiten de scherpe actie en goede speed van de film is er geen pluspunt aan deze 4e Bourne.
Geschreven door: Hans
   05-12-2016
WAt een zwakke film van de Bourne serie!! De reden waarom Bourne zijn geld verdient als prijsvechter is al onduidelijk en de reden waarom hij zich weer terugstort in het duistere wereldje is nog onduidelijker. Blijkbaar kan hij rustig onder de radar leven maar zijn oud "collega" kan hem zonder enige moeite terugvinden. Waarom zij aan het speuren is in geheime files is een ander groot vraagteken. Voor de rest veel van hetzelfde; achtervolgingen en veel kunst en vliegwerk om niet gevonden te worden. Zonde om hier een extra film aan te besteden.
Schrijf zelf een review
loading