I Am Bolt (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Usain Bolt is over de gehele wereld een geliefd icon. We kennen de man van de atletiekbaan - zijn focus, zijn lach en...
I Am Bolt

I Am Bolt

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 43 min

Usain Bolt is over de gehele wereld een geliefd icon. We kennen de man van de atletiekbaan - zijn focus, zijn lach en zijn overwinningen, I Am Bolt laat ook de echte man zien die Triple Treble Olympische gouden medailles wist te winnen. Usain geeft een ongekende toegang tot zijn leven als een Olympische sportlegende, beste vriend, teamgenoot en zoon. Met unieke beelden die hij zelf heeft geschoten van zijn slopende trainingsdagen met zijn ongelooflijke coach en sprintteam en hoe het is om op het wereldtoneel de concurrentiestrijd aan te gaan. Zie hoe hij omgaat met tegenslagen en uitdagingen en ontdek wat hij doet tijdens zijn rusturen, hoe hij ontspant met zijn familie en vrienden. De regisseurs hebben een ongekende inzage gekregen in het leven van de man op en naast de baan. Bekijk interviews met zijn ouders, zijn agent, zijn coach, zijn mede-atleten en natuurlijk van hem zelf. Dit is de echte Usain, zoals je hem nooit eerder zag. Rauw, onthullend, vrolijk en inspirerend.

Wereldrecord Inspirerend Documentaire Stijl Sportbiografie Lichtflits Pose Olympische Spelen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
José Vicente
Als fanatiek hardloper keek ik uit na deze film. Prachtig hoe ik nu de beelden na het lezen van zijn biografie kan bekijken. Er is een goede opbouw van zijn carriere en je wordt telkens gerpikkeld door zijn aanstekelijke drang om te winnen. Met zijn humor zorgt Bolt keer op keer dat je in de lach schiet. Echte aanrader voor sport en hardloopliefhebbers

Deze film komt ook voor in:

loading