Our Kind of Traitor (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Academicus Perry Macepearce viert samen met zijn vriendin vakantie in Marrakech. Wanneer ze een Russische...
Our Kind of Traitor

Our Kind of Traitor

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 43 min

Academicus Perry Macepearce viert samen met zijn vriendin vakantie in Marrakech. Wanneer ze een Russische miljonair ontmoeten, wordt hun leven op z'n kop gezet. Ze blijken onderdeel te zijn geworden van een grote operatie van de Russische maffia. Met de Britse geheime dienst op de hielen, moeten ze in een zenuwslopende vlucht zichzelf zien te redden.

Actiescènes Race tegen klok Tijdloos verhaal Russische maffia Cinematografie Huidige tijd Marrakech

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Hans
Een beetje een onwaarschijnlijk verhaal maar de film blijft je toch wel boeien van begin tot het einde mede dankzij de goede acteurs die ervoor zorgen dat de film interessant blijft. Als je van spionnen films houdt dan is de film zeker een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

loading