Love & Friendship (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Love & Friendship is een vilein en fris liefdesdrama gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde...
Love & Friendship

Love & Friendship

Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 30 min

Love & Friendship is een vilein en fris liefdesdrama gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde brievennovelle Lady Susan. Lady Susan trekt tijdelijk in bij haar schoonzus. Samen met haar Amerikaanse hartsvriendin Alicia bekokstooft ze sluwe plannetjes om zichzelf en haar dochter aan een echtgenoot te helpen. De mannen in haar leven blijven blind voor haar doortrapte gedrag.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Love & Friendship aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Meestal ben ik dol op kostuum drama s maar dit vond ik echt een vreselijk saaie film. Opgelezen teksten en niets wat mij kon boeien in de film. Bij recente kostuumfilms heb ik hoge verwachtingen maar deze hoort echt niet in het rijtje favorieten thuis. Misschien is het boek beter.
loading