Een Man die Ove Heet (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ove is 59 jaar en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt...
Een Man die Ove Heet

Een Man die Ove Heet

Komedie Drama
Taal: Zweeds Jaar: 2015 Duur: 1 u 51 min

Ove is 59 jaar en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Elke ochtend loopt Ove een rondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe buren per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Een Man die Ove Heet aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Nou dat is toch wel een verrassende film. Liefhebbers van de Noorse cinema zullen wellicht verdeeld zijn. Het lijkt een kruising tussen Noors en Amerikaans. Gelukkig geen mooie mensen film. Wel onverwachte wendingen en goed acteerwerk. Minder aandacht voor de setting/locaties en een btj zoetsappig eind. Grappige ix dus en al met al genoten van Brombeer die Ove heet!
loading