The Other Side of the Door (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een gezin woont een idyllisch bestaan in het buitenland totdat een tragisch ongeval het leven van hun...
The Other Side of the Door

The Other Side of the Door

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 32 min

Een gezin woont een idyllisch bestaan in het buitenland totdat een tragisch ongeval het leven van hun jonge zoon afneemt. Door middel van een ritueel, waarbij de deur tussen de wereld van de doden en van de levenden opengaat, probeert de moeder afscheid te nemen van haar zoon. Al snel blijkt dat ze alles op alles moet zetten om haar gezin te beschermen tegen een kwade geest die ooit haar geliefde zoon was.

Schuldgevoel Boven natuurlijk Horrorfilm Geestverschijningen Spiritueel India

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
richard
goeie film...aanrader!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Coen en Nelly
Ja, aparte film toch in zijn soort. Het jammere is het ontbreken van spanning in deze film, want de acteerprestaties zijn gewoon goed. Er had zoveel meer in kunnen zitten. Het einde daarentegen maakte een hele hoop goed, zeer verrassend en sterk. Daarom ronden wij deze film naar boven af met toch een fraaie zeven.
loading