The Darkness (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van de producers van The Purge en Insidious komt deze bovennatuurlijke thriller met Kevin Bacon en Radha Mitchell. Na...
The Darkness

The Darkness

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

Van de producers van The Purge en Insidious komt deze bovennatuurlijke thriller met Kevin Bacon en Radha Mitchell. Na de kampeervakantie van de familie neemt hun jongste zoon vijf mysterieuze stenen mee vanuit de Grand Canyon. Peter en Bronny merken daarna dat er thuis opeens hele rare dingen gebeuren. De duistere krachten die in de stenen zitten komen naar buiten en de familie moet vechten voor hun leven tegen demonen die sterker worden van hun angsten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Darkness aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Deze film vonden we redelijk... Altijd goed om Kevin Bacon weer te zien, maar hij, en de rest van de cast, waren een beetje uitgeblust. Er had toch wel meer in deze film gezeten. Anyway, al met al dus redelijk voor een wat standaard werkje. Wij waarderen dee film dan ook met het cijfer 6.
loading