Whiskey Tango Foxtrot (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Journaliste Kim Baker zit in een sleur en besluit het roer om te gooien door haar kantoorbaan in New York...
Whiskey Tango Foxtrot

Whiskey Tango Foxtrot

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 47 min

Journaliste Kim Baker zit in een sleur en besluit het roer om te gooien door haar kantoorbaan in New York achter zich te laten en een gevaarlijke opdracht in Afghanistan aan te nemen. Ver van huis en compleet buiten haar comfortzone raakt Kim bevriend met de avontuurlijke journaliste Tanya Vanderpoel, een strenge kolonel en een charmante fotograaf, die haar door deze knotsgekke wereld helpt navigeren. Te midden van de chaos ontdekt Kim haar ware kracht terwijl ze alles riskeert om het volgende grote verhaal te vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Whiskey Tango Foxtrot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Daniel
Zeer interessante film. Goed plot en tempo. Ook inhoudelijk en qua acteerprestaties interessant. Vond vooral hoofdrolspeelster en kolonel in het leger erg sterk.
loading