Kijk nu Independence Day: Resurgence op MovieMAX: Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang. - Independence Day: Resurgence
×
Independence Day: Resurgence
Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.
×
Reviews (4)Independence Day: Resurgence
Geschreven door: mario
   11-12-2016
2 uur breinloos iets. Niks meer, niks minder Als dit de eerste van de 2 had geweest, had 2 nooit gemaakt geweest. Special effects zijn er niet op vooruit gegaan. Want dat droeg de eerste. Deze brengt niks meer. Verhaal was even overvloedig als een half beschreven papieren zakdoekje. Menselijke interactie ,daar was geen tijd voor, want er werden veel te veel verschillende personages tegelijk gevolgd. 1 figuur kreeg veel te veel tijd, de bureaucraat die krijgertje wil spelen. Toch nog een 5, want het was geen complete ramp.
Geschreven door: Hans
   05-12-2016
Zelden of nooit een slechter vervolg dan deze film gezien. De rollen zijn totaal niet uitgediept waardoor het je op den duur totaal niet meer uitmaakt wat er gebeurd met de personages. Deel 1 was in zijn genre een topfilm waar je constant op je puntje van je stoel zat. Bij deze heb je alleen maar zin om van je stoel af te komen en op te staan. Ontzettend zonde!
Geschreven door: Henny
   01-11-2016
Dit was weer een goeie en spannende SF film; ik heb er weer "ouderwets" van genoten
Geschreven door: Geert
   30-10-2016
Waardig vervolg van de eerste film. We zijn 20j later en de mens heeft veel geleerd van de verworven technologie en heeft zich voorbereid op een mogelijke terugkeer. Wanneer dit toch gebeurt blijkt ook de vijand een stuk sterker geworden. opnieuw zal de mensheid al haar krachten moeten verenigen. Leuk weerzien van de oude crew aangevuld met nieuw talent. Film bevat opnieuw knappe actie, knappe beelden, snuif humor en de gebruikelijk amerikaanse mentaliteit van we're the best. Dus verstand op nul en gewoon kijken, spannend en amusant. Er wordt ook een opening gelaten voor een derde film...
Schrijf zelf een review
loading