A Second Chance (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rechercheurs en beste vrienden Andreas en Simon leiden totaal verschillende levens; Andreas leidt een rustig...
A Second Chance

A Second Chance

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Rechercheurs en beste vrienden Andreas en Simon leiden totaal verschillende levens; Andreas leidt een rustig leventje met zijn mooie vrouw en zoon terwijl Simon, die onlangs gescheiden is, het grootste deel van zijn vrije tijd dronken doorbrengt in een lokale stripclub. Alles verandert echter wanneer ze allebei worden opgeroepen bij een zaak van huiselijk geweld tussen een drugsverslaafd koppel. Op het eerste gezicht lijkt dit een routineklusje, tot Andreas het huilende zoontje van het koppel opgesloten in de kast vindt. De anders zo kalme politieagent wordt geconfronteerd met zijn eigen machteloosheid en verliest langzaamaan de greep op rechtvaardigheid. Plotseling is het aan de opstandige Simon om de balans tussen goed en kwaad te herstellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Second Chance aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Mw Bier is een van onze lievelingsregisseurs. Verwachtingen waren hoog dus. Maar dat viel wat tegen. Suspense genoeg, met name in het begin maar het ligt er allemaal veel te dik bovenop. Verhaal lijn die dermate absurd is dat je er gewoon niet in kunt geloven. Dus haak je af. De plot is verrassend aar ook weer ongeloofwaardig. Waar is het misgegaan zou je zeggen. Aan het acteerwerk ligt het niet maar tegen een slecht script valt niet op te werken.
loading