13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Bangazi,...
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 19 min

Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Bangazi, Libië, aangevallen door terroristen. Tijdens deze 13 uur durende aanval tonen zes elite ex-militairen moed en heldhaftigheid om een tragedie op grotere schaal te voorkomen en hierbij tegen alle verwachtingen in Amerikaanse levens te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Sterke film, gebaseerd op waargebeurde feiten. Een groep van ex-militairen wordt ingehuurd ter bescherming van cia leden die een basis in Benghazi (Libië) bemannen, een basis die officieel niet bestaat. Na de val van Gadafi is de onrust groot in Libië en wanneer de US ambassador langs komt wordt de veiligheidsgraad verhoogd. De manschappen komen echter in een opstand terecht en zullen de nacht moeten vechtend zien door te komen, zichzelf en de anderen beschermend. Sterk verhaal, typische Bay-stijl dus de actie wordt knap in beeld gebracht. Spannend en alles komt realistich over. Aanrader.

Reviews

Maarten
Prima actiefilm.

Er had wel wat meer bloot in gemogen. De blonde actrice houdt de kleren helaas aan en dat is een gemiste kans.
loading