Inside Men (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lee Kang-hee, redacteur bij een invloedrijke conservatieve krant, zorgt dat met de kracht van de pers congreslid Jang...
Inside Men

Inside Men

Misdaad
Taal: Koreaans Jaar: 2015 Duur: 2 u 5 min

Lee Kang-hee, redacteur bij een invloedrijke conservatieve krant, zorgt dat met de kracht van de pers congreslid Jang Pil-woo de beste papieren heeft om presidentskandidaat te worden; achter deze geheime afspraak gaat de grootste zakelijk sponsor van de krant schuil. Ahn Sang-goo, een politieke handlanger die met hen samenwerkte wordt betrapt als hij campagne gelden probeert te verduisteren. De straf hiervoor is keihard; zijn hand wordt afgehakt. Woo Jang-hoon, een ambitieuze officier van justitie, wil de relatie tussen Jang en de krant die hem onvoorwaardelijk steunt onderzoeken. Dit doet hij in de overtuiging dat het zijn enige kans is om het te maken naar de top.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inside Men aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading