Quand On A 17 Ans (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Damien is een zeventienjarige scholier die bij zijn moeder Marianne, een dokter, woont terwijl zijn vader als...
Quand On A 17 Ans

Quand On A 17 Ans

Drama
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 49 min

Damien is een zeventienjarige scholier die bij zijn moeder Marianne, een dokter, woont terwijl zijn vader als militair op missie is in het buitenland. Hij wordt constant gepest door Thomas, een medeleerling en er wordt regelmatig gevochten. Thomas is de adoptiezoon van een landbouwersgezin. Thomas' pleegmoeder heeft al verscheidene miskramen gehad en nu ze opnieuw in verwachting is en een moeilijke zwangerschap tegemoet gaat, wordt Thomas door de moeder van Damien uitgenodigd om voorlopig bij hen te komen wonen. De twee vijanden worden zo gedwongen met elkaar samen te leven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Quand On A 17 Ans aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading