Films en series op je TV - Samsung Internet@tv - klantenservice | Movie MAX Online | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
Online thuis films en series kijken!

Movie MAX Online op je TV | Samsung


SamsungHeb jij een Samsung Smart TV of een Samsung mediaplayer met Smart Hub Apps? Hiermee kun je direct films huren van Movie MAX Online. Open de Smart Hub interface of Internet@TV (2010) via het menu van je televisie en klik Movie MAX aan. Kies hier je favoriete film en kijk deze direct op je TV.

Films huren

Wat is er makkelijker dan lekker op de bank met je afstandsbediening een filmpje uitzoeken, deze met één druk op de knop bestellen en direct bekijken? Ga via het menu van je TV of mediaplayer naar de Movie Max App en kies de Movie MAX Online videotheek. Zoek een film naar keuze uit.

Waar vind ik de app?

De app van Movie MAX Online is gemakkelijk te vinden in de app store. Klik op 'Samsung Apps' en kijk vervolgens onder 'Populairst' en / of onder het kopje 'Video'. Als de app voor het eerst aangeklikt wordt, zal de TV deze automatisch installeren.

Één account

Om films te kunnen kijken via je Movie Max App dien je eerst een account aan te maken op www.moviemaxonline.eu. Met jouw Movie MAX Online account kun je zowel op de Movie Max App als op de website inloggen (dezelfde inloggegevens) om films te

3D Films

Bij Movie MAX Online kun je ook 3D films huren. Hiervoor heb je een Samsung mediaplayer of een TV nodig die 3D compatible is. Daarnaast heb je een 3D brilletje nodig. Deze worden vaak bij de TV of Blu-ray speler wordt meegeleverd maar worden ook los verkocht. Onze

Huurtegoed en Betalingen

Films afrekenen op Samsung TV is mogelijk met een YinX of Thuisbioscoopcadeau kaart, met Moviepoints of via Automatische Incasso. Je betaalt per gehuurde film. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden. Als je met Moviepoints (huurtegoed) wilt afrekenen, kun je deze aanschaffen op

Internet aansluiting

Sommige Samsung apparaten kun je zowel bedraad als draadloos op internet aansluiten. Als je films wilt bekijken, kunt je er het beste voor kiezen om het apparaat met een kabel aan te sluiten op de router. Er gaat dan minder snelheid van je internetverbinding verloren.

Vragen

Heb je vragen over het gebruik van Movie MAX Online op je Samsung TV of mediaplayer? Vul dan het contactformulier in. Geef ons daarbij zoveel mogelijk informatie, zodat wij je beter van dienst kunnen zijn.

Voordelen op een rijtje

VoordelenEen breed assortiment films in alle genres
VoordelenDirect op TV films kijken!
VoordelenMet je afstandsbediening films uitzoeken
VoordelenFilms kijken in 3D!

Betaalmethodes

YinX
YinX kaart

Thuisbioscoopcadeau
Thuisbioscoopcadeau kaart

Moviepoints

incasso

Handige links