Films en series op je TV - PC op TV aansluiten - klantenservice | Movie MAX Online | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!

Een DivX Certified-apparaat registreren


Player voor Macintosh:
DivX Player voor Macintosh downloaden
Player voor Windows:
DivX Player voor Windows downloaden
Bekijk hier een filmpje over hoe een DivX-Certified apparaat geregistreerd kan worden. Let op: Hiervoor dient de DivX Player geïnstalleerd te zijn. Klik op een van de afbeeldingen rechts om de player te downloaden als deze niet reeds geinstalleerd is. Klik hier voor de geschreven uitlegDivX® en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivX, Inc. Voor het gebruik ervan is licentie verleend.