Crimson Peak (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de...
Crimson Peak

Crimson Peak

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 54 min

De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt... Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crimson Peak aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Pfff, zware en niet boeiende kost... Een kostuumfilm met iets van horror? Nee, kon ons niet meer boeien en we hebben de film voortijdig uitgezet... Jammer, want normaal gesproken zijn we echt wel fan van films van Guillermo del Toro, bv. 'are you afraid of the dark'. Wat ons betreft gemiste kans, volgende keer beter! We waardren deze prent als onvoldoende.
loading