Safe House (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tobin Frost is een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door...
Safe House

Safe House

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 50 min

Tobin Frost is een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Weston weet op het nippertje met Frost te ontsnappen. Terwijl ze achtervolgd worden door meedogenloze huurmoordenaars, probeert Weston te achterhalen wie er achter dit complot zit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Safe House aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Robert
Zeer goede film, van begin tot het einde spannende thriller met een glansrijke rol van Denzel Washington, een van mijn favoriete hoofdrol spelers. Zit erg goed in elkaar , goed verhaal, waarheidsgetrouw, en met een zeer onverwacht emotioneel einde.
loading