Paper Towns (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een liefdesverhaal over Quentin en zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Op een nacht komt Margo door zijn raam...
Paper Towns

Paper Towns

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 45 min

Een liefdesverhaal over Quentin en zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Op een nacht komt Margo door zijn raam geklommen en neemt hem mee op een onvoorspelbaar avontuur. De volgende ochtend is ze verdwenen; Margo hield zo van mysteries dat ze er nu zelf een is geworden. Quentin vindt slechts puzzelstukjes, waarmee hij Margo's verdwijning probeert te ontcijferen. Dit mondt uit in een bijzondere roadtrip met zijn beste vrienden, waardoor Quentin de waarde leert van echte vriendschap en liefde. Zal Margo's mysterie worden opgelost, en zal Quentin haar kunnen vertellen wat hij voor haar voelt? Ontdek het, in Paper Towns.

Roadtrip avontuur Mysterieus Adolescentie Papieren steden 2000s Agloe, New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading