De Ontsnapping (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Julia heeft een goede baan en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva....
De Ontsnapping

De Ontsnapping

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 36 min

Julia heeft een goede baan en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Ontsnapping aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Eline
Hele goede film! Anders dan ik had verwacht. Het is een sterk verhaal met goede acteurs.

Reviews

Gerard
Deze film is echt veel beter dan het boek. Waar in het boek seks erg op de voorgrond staat is er in de film veel meer diepgang en bezieling. Prachtig hoe verleden en heden in elkaar verweven worden. Muziek is goed gekozen en het Nederlandse acteerwerk mag er ook zeer zeker zijn. Een goede film die mijn verwachtingen meer dan heeft overtroffen.
Maarten
Kolderieke film over een eenzame vrouw die de weg kwijt is helemaal los gaat in Portugal.

Fraaie beelden van het landschap en de zee ontbreken niet. Sommige personnages hadden wel wat meer uitgediept mogen worden.
loading