Jurassic World (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd...
Jurassic World

Jurassic World

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 59 min

Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jurassic World aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Linda
Zeer onderhoudend, veel actie en soms een beetje over de top, maar zeker de moeite waard!

Reviews

Marc
Na de eerste uitstekende Jurrasic volgde nog een goede tweede en daarna ging het toch wel rap downhill met de kwaliteit van wat daarna volgde. En maar niet te spreken over de mislukte Jurassic wannabees zullen we maar zeggen. Maar deze mag er zeker zijn. Verrassend goede vervolgfilm met kleine en goed geplaatste verwijzingen naar de eerste Jurassic mega-hitfilms. Zoals gezegd een waardige opvolger in de Jurassic serie.
Deze scoort een acht in mijn boekje.
Peter
Deze film is een aanrader voor eider die van avonturenfilms houdt
loading