The Water Diviner (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Water Diviner speelt zich af vier jaar na de Slag om Gallipoli. De Australische boer Connor reist af naar...
The Water Diviner

The Water Diviner

Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 47 min

The Water Diviner speelt zich af vier jaar na de Slag om Gallipoli. De Australische boer Connor reist af naar Turkije om zijn zonen te vinden die daar vermist worden. In Istanbul ontmoet hij de beeldschone Ayshe, zij runt het hotel waarin hij verblijft. The Water Diviner is een exceptioneel verhaal over liefde, geloof en heldendom.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Water Diviner aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Theo
Een geweldige film, goed weer eens te weten dat toen ook al miljoenen vielen voor het zogenaamde goede doel.

Reviews

Pieter
Deze film begint veelbelovend maar eindigt ronduit slecht en voorspelbaar, heel erg jammer want er zit genoeg in het verhaal om er iets moois van te maken.

Zal onder andere wel komen door Russell Crowe, niet een van de beste acteurs maar als hij dan ook nog eens de regie doet ... The Disaster Diviner

Jammer!
loading