Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 's Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe!...
Night at the Museum: Secret of the Tomb

Night at the Museum: Secret of the Tomb

Komedie Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

's Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Night at the Museum: Secret of the Tomb aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Amusante film in zijn geheel.Knappe acteerprestaties eveneens en fijne verhaallijn. Het avontuur begint zodra de magische tablet zijn kracht verliest met alle gevolgen vandien. Larry en zijn team leveren weer een race tegen de klok strijd om alles te behouden en te redden.Het slot neemt een onverwachte en toch ietwat ontroerende wending.Absoluut een aanrader toch voor alle filmliefhebbers, wij genoten er alvast van .Mooie negen

Reviews

Geert
Leuke film, volledig in de trend van de 2 vorige, ook met leuke cameo's en heroptreden van acteurs uit de eerste film. Scene van de film verhuist naar London waar het magische tablet opnieuw haar magie laat gelden al is deze kracht tanende en Larry moet dus op zoek naar de reden en de oplossing om het tablet opnieuw op te laden. Leuke gekke situaties en nieuwe bevindingen gezien de nieuwe locatie. Het verhaal eindigt hier een beetje, toch benieuwd of men er alsnog een vervolg aanbreidt?
Ruben
Deze film is erg goed bevallen. We hebben de andere delen ook gezien en deze is weer lachen maar er zit ook spanning. Leuk hoe ze een spannend verhaal hebben gemaakt met museumstukken. Ben Stiller speelt weer erg goed. Waarschijnlijk zal dit helaas de laatste aflevering zijn gezien de afloop. Een aanrader voor een gezellig avond.
loading