The Interview (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dave Skylark is een succesvolle talkshowhost met zijn eigen late talkshow 'Skylark Tonight'. Echter, het...
The Interview

The Interview

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 48 min

Dave Skylark is een succesvolle talkshowhost met zijn eigen late talkshow 'Skylark Tonight'. Echter, het brein achter dit succes van Dave is de producer en tevens zijn beste vriend Aaron. Aaron, die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging, weet voor Dave een interview te strikken met de mysterieuze en meedogenloze dictator van nucleair bewapend Noord-Korea: Kim Jong-Un. Wanneer de twee zich voorbereiden op het vertrek naar Noord-Korea, worden ze benaderd door de CIA met een plan om de dictator te vermoorden. Dave en Aaron accepteren de opdracht van de CIA, maar blijken nou niet bepaald moordmachines te zijn die de gevaarlijkste man op aarde kunnen ombrengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Interview aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Er was veel over deze film te doen, controversieel en verboden in sommige landen, het maakt de film alleen maar populairder. Zelf vind ik niet dat de film de verwachtingen inlost. Er zitten zeker zeer grappige stukken in maar overall toch ondermaats. De 2 talkshowmedewerkers zullen de noord-koreaanse leider interviewen die tevens een grote fan is van de show. De 2 krijgen echter de missie hem ook te vermoorden. Echter niet alles loopt zoals gepland.
loading