Jupiter Ascending (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jupiter Jones werd geboren onder een sterrenhemel, voorbestemd om grote dingen te doen. Maar erg groots is haar...
Jupiter Ascending

Jupiter Ascending

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 2 min

Jupiter Jones werd geboren onder een sterrenhemel, voorbestemd om grote dingen te doen. Maar erg groots is haar leven niet, nu ze is opgegroeid. Jupiter maakt toiletten schoon en heeft verder vooral veel pech. Dit verandert wanneer Caine, een genetisch gemanipuleerde oud-militair en jager, naar Aarde komt om haar op te sporen. Jupiter ontdekt eindelijk haar lot: haar genen maken haar erfgename van een bijzondere erfenis die van invloed kan zijn op de totale kosmos.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jupiter Ascending aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Aad
leuke film, voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Vooral de special effects zijn aan mij wel besteed. Verhaallijn niet altijd even duidelijk, wel lekker snel verhaal.
Goede afloop ook prettig.Bekend acteurs uit netflixseries. Niet storend.

Reviews

Geert
Als SF fan en gezien de ferme trailer had ik toch wat verwachtingen, maar deze werden niet ingelost. Dun verhaallijn en ook de acteurs konde de film niet naar een hoger niveau brengen vond ik. De special effecten waren ok maar kwamen niet altijd tot volledig recht. Mila Kunis speelt Jupiter, een doodgewoon meisje die blijkt van koninklijke bloede te zijn. Aliens maken jacht op haar, anderen beschermen haar. Binnen haar macht zal ze morele beslissingen moeten nemen die miljoenen anderen beïnvloeden. Beetje tegenvaller overall.
Natanaël
We hadden ons heel wat voorgesteld van deze film maar dat was niet helemaal uitgekomen in wat we zagen. De acteurs waren goed gecast voor de rollen. De lichtere gedeeltes waren mooi en de decors waren mooi, maar het verhaal kwam niet helemaal mooi uit. We vonden de tijdslijnen iets te snel in elkaar overlopen, er gebeurde te veel, te kort op elkaar. We hadden graag wat meer mooie dekoors gezien en de drie koninklijke kinderen confronteerden nooit elkaar terwijl ze in een soort ruzie verwikkeld waren, maar opereerden los van elkaar, zonder ooit echt een aanval op elkaar te doen, beetje vreemd.
Casper
De film geeft precies wat je ervan zou verwachten: adembenemende special effects, een love story en een verhaal over de strijd tussen goed en slecht. Wat dat betreft ontgaat je de Wachowski insteek niet: een iets te lang verhaal, uitgesproken diepzinnigheid en een plot wat soms wat moeilijk te volgen is. Maar indien je daar tegen kunt, levert de film een ontspannen avondje bankzitten.
loading